Van trigt installatie bureau

Van Trigt Installatie service buro is in zijn werkgebied een van de grootste CV installateurs in de particulieren sector en breidt verder uit.
Daarom zoeken wij voor de regio Zuid Holland ervaren onderhoud/service monteurs.

Van Trigt Installatie service buro is gevestigd in Zwijndrecht. De monteurs die wij zoeken kunnen zelfstandig werken en hebben verantwoordelijkheidsgevoel. Het is de bedoeling dat er vanuit de woonplaats wordt gewerkt waarbij men slechts een keer per week of twee weken voor overleg naar Zwijndrecht komt.

Bij voldoende capaciteit kan men doorgroeien tot bedrijfsleider in de betreffende regio’s

 

Onze activiteiten
Van Trigt Installatie service buro is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van cv-ketels. Dealer van Vaillant, Remeha, Intergas en Nefit en tevens leverancier van alle overige merken. Naast cv-ketels levert en installeert Van Trigt Installatie serviceburo ook radiatoren, boilers, geisers, ventilatiesystemen en thermostaten.

 

Doelstellingen
Van Trigt Installatie service buro werkt vanuit een vast uitgangspunt; kwaliteit, bereikbaarheid en betrouwbaarheid tegen een zo laag mogelijke prijs voor de consument.
Dat geldt niet alleen voor het installeren, maar ook op het gebied van onderhoud.

 

Bereikbaarheid
Van Trigt Installatie service buro is zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur.
Het werkgebied beslaat Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Het Gooi.

 

Storingsdienst
Als onderhoud/service monteur heb je om de 4 weken 7 dagen storingsdienst tot 21.00 uur.

 

Wat biedt Van Trigt Installatie service buro
Wij zoeken correcte top monteurs maar bieden ook wat: een prima salaris wat, afhankelijk van ervaring, boven het CAO salaris ligt.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsauto met een geavanceerd navigatie systeem, het nieuwste gereedschap & meetapparatuur, bedrijfskleding en een telefoon van de zaak. Interessant werk voor een service monteur, leuke service collega’s en een servicegerichte organisatie die luistert naar hun mensen.

 

Solliciteren
Denk je dat je je in bovenstaande kunt vinden en een toegevoegde waarde kunt zijn?
Solliciteer dan voor een functie bij Van Trigt Installatie service buro.

 

Klik op sollicitatie formulier en vul dit in.